Vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar vele gastouders in de regio Oost Nederland.


Als gastouder neemt u - tegen betaling - de zorg voor één of meer kinderen over wanneer de ouder werkt of studeert. U kunt de opvang combineren met de zorg voor uw eigen kinderen en uw huishouden. Ook kunt u zelf, in overleg met de ouder, uw werktijden bepalen.

De ouders die bij ons staan ingeschreven gaan er vanuit dat de zorg voor hun kind(eren) op een verantwoorde en liefdevolle wijze plaats zal vinden. Als gastouder biedt u daarom verantwoorde kinderopvang op maat.

Om uw gastouderschap succesvol te laten verlopen kan Gastouder Esdoorn u zakelijke en opvoedkundige ondersteuning bieden in de mate waarin u dat wenst.

Inschrijven bij Gastouder Esdoorn


Wanneer u besluit gastouder te willen worden kunt u zich kosteloos bij ons inschrijven. Hierbij kunt u aangeven wanneer u opvang kunt bieden, voor hoeveel kinderen en in welke leeftijdscategorie. Wanneer uw bemiddelaar een concrete aanvraag heeft, zal zij contact met u opnemen. U dient bij uw inschrijving een Verklaring omtrent het Gedrag te overleggen die betrekking heeft op het gastouderschap. Indien u nog geen Verklaring omtrent Gedrag heeft, kunt u deze aanvraagformulieren via Gastouder Esdoorn aanvragen.

LET OP! Vanaf heden in het niet meer mogelijk in te schrijven zonder een vrijgesteld diploma die op de lijst staat van het Ministerie. Deze lijst kunt u vinden op onze site onder het kopje nieuws! www.gastouderbureau-obelix.nl. Wanneer u geen diploma heeft die op de lijst voorkomt, kunt u zich helaas vanaf heden niet meer aanmelden als gastouder.

U kunt ook zelf op zoek naar gastkinderen.

Gastkinderen zoeken


Wanneer u gastouder wilt worden, wilt u voor kinderen zorgen. Het is dan natuurlijk belangrijk om ouders te vinden op wiens kinderen u kunt passen.

Wanneer u zich aanmeldt bij Gastouder Esdoorn Gastouder wordt u opgenomen in ons bestand van gastouders. Doordat u hebt aangegeven wanneer u kunt en wat uw voorkeuren zijn, zullen uw gegevens bij iedere zoekopdracht in uw buurt worden meegenomen. Wij verwerken veel zoekopdrachten, dus er is een grote kans dat u spoedig wordt benaderd voor een kennismaking met geïnteresseerde ouders. Wanneer u op veel dagen beschikbaar bent en op kinderen van veel leeftijden wilt passen, verhoogt dit de kans dat u gevonden wordt.